Eten en drinken: Witte chocolade en pindakaas fudge

Recept Hanneke

Wat heb je nodig? (36 stuks)
1 blikje (397 gr) gecondenseerde melk
150 gr pindakaas
300 gr witte chocolade
100 gr gezouten pinda’s
Hoe ga je te werk?
Leg bakpapier in een vierkante bakvorm van 22 cm.
Hak de witte chocolade en pinda’s in kleine stukjes.

Verwarm in een grote pan op laag vuur de gecondenseerde melk en meng hierdoor de pindakaas. Voeg dan de witte chocoladestukjes toe en laat dit smelten. Roer af en toe.

Haal de pan van het vuur af en giet het mengsel in het bakblikje. Strooi de gehakte pinda’s erover en druk deze met de platte hand iets in de fudge.

Laat afkoelen en zet dan minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.

Snijd de fudge met een verwarmd mes in 36 stukjes en bewaar de fudge in de koelkast.

Bron foto
Voor wie een eigen recept van een lekker gerecht wil delen met ons kan die doormailen naar vergevelyne@gmail.com en die word dan zo spoedig mogelijk op de blog gepubliceerd. Zie hier hoe je dat best doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *