Tip: Facebook groep voor alle (toekomstige) mama’s

Een echte aanrader voor alle (toekomstige) mama’s (en papa’s) is zeker de Facebook groep DRUKKE MAMA’S. Deze werd, hoe kan het ook anders, opgericht door een mama (genaamd Kelly).  De groep bestaat nog maar een goed jaar, maar bevat vandaag al 35 468 (!) leden. Iedereen die met vragen zit, op zoek is naar ervaringen of raad, of gewoon zijn te kleine babykleertjes etc wil verkopen, kan terecht in deze groep. Ikzelf ben nu een goed half jaar lid van de groep, en zou niet meer zonder kunnen! Twijfel je over de aankoop van een nieuwe autostoel? Vraag je even de ervaringen in de groep! Zoonlief heeft een of andere vlekken op zijn tshirt, gooi het even in de groep om te horen hoe je die het beste verwijderd. De eerste babyspeeltjes en kleertjes mogen de deur uit, zet je deze te koop. Of koop je die dure buggy liever aan een goedkoper prijsje, dan zoek je even in de groep of niemand dat model verkoopt.

Tot daar?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *