Review: De Babyboom beurs 2018

Een niet te missen evenement voor elke zwangere vrouw of jonge ouders (lees: koppels die recent mama en papa werden): de Babyboom beurs. Deze vond plaats van 23 tot en met 25 maart in de Brussels expo.

Een toegangsticket kostte 12 euro per persoon, een babyboom pass (geldig voor 2 personen gedurende 3 dagen + toegang tot een vip ruimte en extra cadeaus) kostte 36 euro.

Ik ging met mijn moeder, zusje en haar vriend en kocht online 1x de pass en 2x de gewone tickets. Aangezien er in de weken vooraf vaak acties gedaan werden kon ik mijn pass aan de helft van de prijs kopen en de gewone tickets aan 1+1 gratis.

Wij hebben meerdere uren doorgebracht en hadden een zeer leuke namiddag. Ons doel was ideeën opdoen, zoals naar een compacte plooibuggy etc.

Ik kan de Babyboom boom ten zeerste aanraden. Ikzelf vind deze geschikt voor zowel zwangeren, als ouders met een kind van max 1,5 jaar oud.

Echter raad ik wel aan een gewoon ticket te kopen, en niet de duurdere babyboom pass (tenzij je echt meerdere dagen wil gaan). Want de extra’s zijn nihil. Ik heb de zogezegde VIP ruimte nergens gevonden, de extra cadeaus waren een Babyboom koffie/thee tas, een babymutsje en een zak muesli van het merk Quaker (die je kreeg bij het binnenkomen van de beurs). Verder kreeg ik nergens extra’s of dergelijke.

Veel standen deelden flyers en catalogussen uit. Hier en daar vond je al eens een staaltje of kortingsbon, maar dit was zeer miniem.

Een aanrader is zeker de grote tombola, waar gigantisch veel prijzen worden verloot. Bij het binnenkomen op de beurs krijg je een invulformulier, waarmee je letters bij verschillende standen moest zoeken. Deze moest je invullen op het formulier en e ingevulde formulier deponeren voor de trekkingen. Je kon er zowel volledige kinderkamers, als buggy’s, speelgoed en allerhande babyartikelen mee winnen. Zeker dus de moeite waard!

Ter plaatste waren er ook meerdere fotografen, waar je zowel foto’s als een heuse fotoshoot van je kleintje kon laten maken. Altijd een leuk aandenken, want kleine kids veranderen immers zo snel!

Kortom, echt een leuke uitstap! De volgende babyboom beurs vindt plaats van 22 tot en met 24 maart 2019, in de Brussels expo.

Link naar de Babyboom beurs website: https://www.babyboombeurs.be/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *