A cup of Stories is 1 jaar!

Vandaag is A cup of Stories 1 jaar geworden! Wat gaat de tijd snel. Het lijkt alsof het gisteren was dat we onze blog hadden opgestart, maar nee, we zijn alweer een jaar verder. We moesten dus wel iets doen vandaag en kwamen op het idee om elkaar vragen te stellen. Een soort van interview dus. Lees gezellig mee.

Evelyne aan Bea

Hoe ervaar je het bloggen met een baby in huis?

Het is zeker een uitdaging! Je bent steeds bezig, hebt steeds de handen vol. Wanneer zoonlief even rust en ik denk ‘nu is het moment om te gaan bloggen’ wordt hij terug wakker. Geen evidente situatie, maar anderzijds is hij ook een grote bron van inspiratie.

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

Vooral uit mijn eigen ervaringen en het dagelijkse leven.

Bea aan Evelyne

Over welk onderwerp zou je graag eens een blog zien verschijnen?

Over mijn passie fotografie heb ik hier al vaak geschreven en ook verschillende recepten verschijnen hier regelmatig de revue. Waar ik nog meer over wil schrijven is nog een zoektocht. Doch ik er mee bezig ben.

Wat zijn de blogplannen voor het komende jaar?

Ik ben bezig om nieuwe onderwerpen aan te snijden voor op de blog. Die zijn nog allemaal in voorbereiding en ik hoop ze snel online te kunnen gooien. Dus ik zie het komende blogjaar zeker zitten!

Wij willen heel graag onze lezers bedanken om ons het voorbije jaar te volgen. Wij hopen er nog een jaartje bij te kunnen doen.

Eén gedachte over “A cup of Stories is 1 jaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *