Bloggen: Een eigen domeinnaam

Binnenkort is het zover. Dan zijn we 1 jaar samen aan het bloggen. Hier op A cup of Stories! Daarom vonden wij het tijd voor een volgende stap. Een eigen domeinnaam. En die is er sneller gekomen dan we verwacht hadden. Want, hé we zijn al online!! Nu hoeven we die superlange url niet meer in te vullen en 1000 keer te checken of we het wel juist geschreven hebben. Want, dat gebeurde helaas veel te veel.

Toch hebben wij dit niet alleen gedaan. Dat lukte ons net niet. Het is allemaal zo simpel niet. Een domeinnaam kopen is makkelijk te doen, maar dan komt er nog heel wat anders bij kijken. En daar knelde net het schoentje. Geen van ons beiden had er kaas van gegeten en daarom hebben we maar hulp in geroepen. We moesten niet lang wachten of er kwam al iemand aangehuppeld 😉 Onmiddellijk ging ze met ons in zee en deed wat moest gebeuren. Daarom een dikke dankjewel aan Iris! Want dankzij haar is dit alles realiteit geworden.

Wij zijn blij dat we nu gewoon kunnen verder gaan zonder dat er storing onderweg is geweest. Niemand heeft iets gemerkt en dat is net zo leuk. We blijven er uiteraard voor gaan en zullen dit hier met plezier verder voortzetten. En nog even voor de duidelijkheid ons adres is nu http://acupofstories.be 😉 Wees allen welkom!

 

4 gedachten over “Bloggen: Een eigen domeinnaam”

  1. Heel tof dat jullie nu je eigen domeinnaam hebben! Ik vond het ook een flink gedoe om van de WordPress url af te stappen, maar zo heerlij dat dat gelukt was! Nog elke dag heel blij mee 😀 Gefeliciteerd en veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *