Eten en drinken: Gestempelde aardappelen

Wat heb je nodig? (4 pers.)

-4 aardappelen
-verse kruiden (tijm, salie, rozemarijn, peterselie,..)

-50 ml olijfolie
-peper en zout
Hoe ga je te werk?
Verwarm de oven voor op 200°C.
Spoel de aardappelen en snij ze overlangs doormidden.
Giet de olijfolie in een ovenschaal, kruid royaal met peper en zout.

Schik een mooi blaadje of takje kruiden op de vlakke kant van de aardappelen.

Leg de aardappelen voorzichtig in de ovenschaal met de bolle kant naar boven.

Bestrijk met olijfolie. Rooster 30 minuten in de oven.
Bron foto
Voor wie een eigen recept van een lekker gerecht wil delen met ons kan die doormailen naar vergevelyne@gmail.com en die word dan zo spoedig mogelijk op de blog gepubliceerd. Zie hier hoe je dat best doet.

2 gedachten over “Eten en drinken: Gestempelde aardappelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *