DIY: Drijvende bloemen

Een originele manier om je tafel te versieren zijn drijvende bloemen. Meestal drijven bloemen vanzelf, maar wanneer de bloemen beginnen te zwemmen zullen ze snel gaan zinken. Ook zullen ze slap beginnen worden door ze te veel in aanraking komen met water. Maar daar hebben we iets op gevonden. Zo simpel als het groot is zelfs. Je neemt gewoon een stukje noppenfolie en maakt er een soort rokje van die je met de korte steel van de bloem doorprikt. (zie bovenste foto).

Nu kun je glaasjes of bokalen ongeveer de helft of iets minder vullen met water. Laat je bloem met noppenfolie er in drijven en klaar is kees!

Bron info

Bron foto

6 gedachten over “DIY: Drijvende bloemen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *