Eten en drinken: Pasta met avocadobasilicumsaus en cherrytomaatjes

Recept is van Giulia

Wat heb je nodig? (1 portie)

-1 kleine avocado

-75 gram volkoren penne

-100 gram passata

-250 gram cherrytomaatjes

-Handje spinazie

-Flinke hand verse basilicum

-1 teentje knoflook

-Scheutje citroensap

-Verse gemalen peper

-1 eetlepel edelgistvlokken

Hoe ga je te werk?

Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

Snijd de basilicum fijn, pureer de avocado en pers het knoflookteentje uit.

Maak een sausje van de passata, basilicum, avocado, knoflook, citroensap en peper.

Halveer de cherrytomaatjes.

Leg een handje spinazie op een bord of in een kommetje.

Meng de pasta, avocadosaus en cherrytomaatjes door elkaar en schep op je bord of in je kommetje.

Maak af met een eetlepel edelgistvlokken en garneer met verse basilicum.

Bron foto

Voor wie een eigen recept van een lekker gerecht wil delen met ons kan die doormailen naar vergevelyne@gmail.com en die word dan zo spoedig mogelijk op de blog gepubliceerd. Zie hier hoe je dat best doet.

17 gedachten over “Eten en drinken: Pasta met avocadobasilicumsaus en cherrytomaatjes”

  1. Dit ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op pasta en probeer altijd nieuwe variaties te maken. Deze gaat ook op de ideeënlijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *