Eten en drinken: Jonna’s aardbeientoetje in een glas

Recept is van Jonna

Wat heb je nodig? (4 pers.)

-500 ml Griekse yoghurt

-250 ml slagroom (kan ook zonder indien gewenst)

-1 doosje aardbeien

-1 eetlepel vanille suiker

-Blaadjes munt voor de garnering (indien je dat in huis hebt, hoeft niet)

Hoe ga je te werk?

Klop de slagroom stevig op met de eetlepel vanillesuiker (niet te stevig, je moet het nog wel kunnen mengen met de yoghurt.

Doe de Griekse yoghurt in een kom en klop los.

Meng de opgeklopte slagroom en Griekse yoghurt.

Snijd de aardbeien in vieren en houd vier hele aardbeien apart als garnering.

Pak een glas en doe er een flinke eetlepel van het slagroom/yoghurt mengsel in. Schep vervolgens een laagje aardbeien op het mengsel, herhaal tot het glas vol is.

Garneer met de hele aardbei en een blaadje munt.

Bron foto

Voor wie een eigen recept van een lekker gerecht wil delen met ons kan die doormailen naar vergevelyne@gmail.com en die word dan zo spoedig mogelijk op de blog gepubliceerd. Zie hier hoe je dat best doet.

7 gedachten over “Eten en drinken: Jonna’s aardbeientoetje in een glas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *