Eten en drinken: Wraps

Dit recept is van Anke (aboutfashionlife.wordpress.com)

Wat heb je nodig? (2 pers.)

-Wraps

-Mosterd dillesaus (zie bereiding later in dit recept)

-Kipfilet

-Avocado

-Walnoten

Hoe ga je te werk?

Maak je mosterd dillesaus vooraf als volgt.

  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 250 milliliter kookroom
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 1 ½ eetlepel gedroogde dille
  • olijfolie
  • peper en zout

Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en knoflook even kort aan in een beetje olijfolie.

Schenk vervolgens de kookroom bij de ui en knoflook in de pan en voeg hier de grove mosterd aan toe, gevolgd door peper en zout.

Draai het vuur laag en laat de roomsaus een klein beetje indikken.

Roer tot slot de gedroogde dille door de mosterdsaus.

Bak vervolgens je kipfilet en snij die in kleine brokjes.

Snij ook je avocado in stukjes alsook de walnoten.

Doe alles in een kom en roer het onder.

Neem een lepel en leg het mengsel tussen je wrap.

Bron foto

Voor wie een eigen recept van een lekker gerecht wil delen met ons kan die doormailen naar vergevelyne@gmail.com en die word dan zo spoedig mogelijk op de blog gepubliceerd. Zie hier hoe je dat best doet.

4 gedachten over “Eten en drinken: Wraps”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *