Traveling envelope

Een Traveling Envelope is eigenlijk letterlijk een rondreizende enveloppe.

Er wordt een enveloppe rondgestuurd met items in een bepaald thema (bv allemaal blanco kaartjes, of stickers of … ) en persoon A steekt 10 items in de enveloppe en stuurt hem naar persoon B. Persoon B neemt uit de enveloppe wat hij/zij leuk vindt en vult de enveloppe terug aan tot er weer 10 items inzitten en stuurt deze door naar persoon C. Persoon C neemt wat hij/zij leuk vindt en vult aan en stuurt naar persoon D, enzovoort. En de laatste persoon stuurt de enveloppe terug naar de eerste persoon.

In welke thema zou jij wel eens aan een Traveling Envelope willen deelnemen?

15 gedachten over “Traveling envelope”

  1. Ik weet niet eens meer wanneer ik de laatste keer een brief gepost heb, maar ik zou het een leuk idee vinden om het iets anders te doen, met kaarten van je woonplaats

  2. Wat een leuk concept! Ik zou wel iets met bloemzaadjes willen. Of reizen.

    Ik ben heel slecht met het doorgeven van dingen. Dan wil ik het té perfect doen en dan blijft het liggen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *