Round Robin

Een Round Robin is doorgaans een boekje of schriftje (zoals de Moleskine notebooks) dat naar enkele personen wordt rongestuurd, waarna het terug bij de eigenaar terecht komt. De bedoeling is dat elke persoon enkele (vooraf afgesproken aantal) pagina’s invult met teksten/kleuren/gedichten/knipsels/plaksels/recepten/etc.

Dus bv een groepje van 6 personen, die elks een boekje aankopen. Je spreekt af hoeveel pagina’s je telkens moet invullen. Dan stuur je jouw boekje op naar de ‘volgende’ persoon en om de 14 dagen stuur je deze naar de daarop volgende persoon. Op het einde krijg je jouw eigen boekje terug, vol creativiteit.

Tip: Je zou bijvoorbeeld ook een thema kunnen afspreken, of als je bijvoorbeeld graag kookt vragen dat de anderen allemaal recepten in je boekje schrijven/kleven/etc.

9 gedachten over “Round Robin”

  1. Zo grappig! Ik deed dit vroeger met vriendinnen. We hebben ondertussen 3 boekjes helemaal vol en staan vol met grappige / rare / gênante dingen die we toen interessant vonden ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *