Friendship books

Ook wel iets leuks zijn de zogenoemde Friendship Books.

Dit zijn meestal simpelweg enkele kleine blaadjes aan elkaar geniet, en op de voorkant (of achterkant) brengt de eigenaar/eigenares zijn/haar adres en eventueel enkele vermeldingen zoals: zoekt alleen pen pals (pennenvriend(in)) om mee te schrijven of is geïnteresseerd in swaps (ruilen).

De eigenaar stuurt het naar een snail mailer, die het op zijn/haar beurt weer naar iemand anders doorstuurt, na (indien geïnteresseerd) ook zijn/haar gegevens in het boekje te vermelden.  Zo komt het boekje op vele plaatsen en vol adressen van mensen die net als jij van snail mail houden. Als je de laatste bent (en het boekje is dus vol) is het de bedoeling dit terug te sturen naar de eigenaar/eigenares.

Deze manier is handig om met mensen in contact te komen die net als jij van briefpost houden.

Ik zou zeggen, proberen maar!

2 gedachten over “Friendship books”

  1. Ik zou niet eens meer weten wanneer ik de laatste kaart heb verstuurd. Maar ik kan me voorstellen dat mensen dit leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *