Eten en drinken: Hete duivel

Dit recept is van Evelyne (één van de beheerders van deze blog)

Wat heb je nodig? (voor 4 pers.)

-520g gevogeltegehakt

-400g ongesuikerde appelmoes met een snuifje kaneel (naar eigen smaak kan je de kaneel weglaten)

-800g gekookte aardappelen

-2 eieren

-150ml magere melk

-nootmuskaat

-peper en zout

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 200°C.

Pureer de aardappelen met de eieren en de melk. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat (indien gewenst).

Bak het gehakt rul in een pan. Breng het gehakt over in een ovenschotel, bestrijk met een laagje appelmoes en eindig met de puree.

Plaats de schotel ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Zet net voor het opdienen nog even onder de grill om te gratineren.

Bron foto

Voor wie een eigen recept van een lekker gerecht wil delen met ons kan die doormailen naar vergevelyne@gmail.com en die word dan zo spoedig mogelijk op de blog gepubliceerd. Zie hier hoe je dat best doet.

7 gedachten over “Eten en drinken: Hete duivel”

  1. ZALIG! Ik ga dit doormailen naar David 😀 Heten duvel is zijn lievelingseten. Maar hij eet dat liefst allemaal gemengd in 1 pot. Haha 😀 Wist niet dat het echt een ‘gerecht’ was 🙂

  2. Ga ik zeker ook eens maken (met vegetarisch gehakt!) 🙂 Ik had daar echt nog nooit van gehoord dus top, dit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *