Happy mail

De term ‘happy mail’ wordt vaak gebruikt om post te omschrijven waarmee je iemand wil opvrolijken (bijvoorbeeld iemand die ziek is, iemand heeft een dierbare of huisdier verloren, etc).

Regelmatig zie je in de krant (of in tijdschriften) oproepen om post te sturen voor iemand die langdurig ziek is. Of voor een eenzaam of gehandicapt iemand die bijna jarig is.

Hierbij is de kans dus miniem tot onbestaande dat je post terug zal krijgen, maar het geeft je wel een zekere voldoening, wetende dat je deze persoon even héél blij maakt met jouw kaartje of brief!

Maar je kan dus ook ‘happy mail’ sturen naar je pennenvriend of vriendin, wanneer deze even in een dipje zit, ziek is, zijn/haar job net kwijt is, etc. En ik ben zeker dat hij/zij het zal appreciëren dat je toont dat je aan hem/haar denkt!

Véél schrijfplezier!

IMG_20170514_131043.jpg

 

4 gedachten over “Happy mail”

  1. Ik ben niet zo van kaartjes per post ofzo. Maar doe dit wel altijd per app met een mooie kaart en tekst. Ik ben toch wel heel attent op die wijze. Fijn dat ik op jouw site kan komen. Ik probeer vaker te komen kijken, maar krijg steeds een foutmelding dat de site uit de lucht is. Xxx

    1. Hey, bedankt om het even te melden dat je problemen ondervind door het surfen naar onze blog. Kun je anders vertellen of je zelf de url intikt in de balk bovenaan, of als je op een link kllikt? Wanneer krijg je die error? Dit zou ons misschien kunnen helpen bij het verhelpen van het probleem 🙂 Alvast dank om het te melden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *