Hey, Hallo, Hoi

Het is zover. Een nieuwe blog is geboren. En wel met twee schrijvers. Even een korte kennismaking. Wij, Evelyne & Bea, hebben elkaar leren kennen via een vorig blogleven. We schreven toen apart op een blog genaamd MSNspaces. We ontdekten daar van elkaar dat we hielden van schrijven en begonnen brieven naar elkaar te schrijven. Even later spraken we voor de eerste keer in het echt af en het klikte meteen. Na de eerste volgde er al snel een tweede en zo komt het dat we minstens 1 à 2 keer per jaar met elkaar afspreken. We wonen immers beiden aan de andere kant van het land 😉

Nu, zoveel jaar later gaan we samen bloggen. Hier. Over onze passie en zoveel meer.

profielnieuwkopie

3 gedachten over “Hey, Hallo, Hoi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *